Contact si Zone de livrare

Trimite-ne un mesaj!TASTY Box - Sector 1

Bulevardul Bucurestii noi 179 Sector 1 Bucuresti 012369 Romania
Zona de livrare : ( Bucurestii Noi, Pajura, Damaroaia, Jiului, Gh ionescu Sisesti, Straulesti, Soseaua Chitilei , Comuna Chitila, Mogosoaia, Jandarmeriei, Baneasa ion ionescu de la brad, Calea grivitei, Ion mihalache, Piata Domenii, Piata Presei Libere. ) 45-90 min si alte zone in apropiera celor mentionate.

TASTY Box - Otopeni

Strada Mihai Eminescu 21 N OTOPENI 075100 ROMANIA
Zona de livrare : ( Otopeni, Odaile, Tunari, Dimieni, Balotesti, Corbeanca, Tamasi, Ostratu, Petresti, Paradisul Verde, Cartier Greenfield, Cartier Ferme ) Saftica, Dumbraveni 45-90 min si alte zone in apropiera celor mentionate.

LIVRARE GRATIS !!! indiferent de zona in care te afli Pentru alte informatii privind zonele de livrare te rugăm să ne contactezi la 0786 955 955.


Alte zone : Putem prelua comenzi si in alte zone din Bucuresti/ Ilfov, doar cu precomanda de minim 2 ore inainte de livrare, iar termenii si conditiile va sunt prezentate individual de catre reprezentantul Customer Service TASTY Box sau puteti solicita detalii pe comenzi @ tastybox.ro. Timpul mediu de livrare a unei comenzi este de min. 60 minute, iar in timpul prânzului (între orele 11-14) se poate ajunge la 90 de minute. Uneori, datorita conditiilor meteo dificile si/sau de trafic rutier se poate ajunge si la 2 ore. Mareste harta si da click pe zona in care te afli vezi care este comanda minima si timpul estimat de livrare pentru zona ta!