Meniu TASTY Box - Sector 1

Comanda Mâncare sector 3 - Comanda Online

COMANDA MANCARE SECTOR 3 BUCURESTI !

Livrare Mancare sector 3, comanda cu precomanda IN BUCURESTI SECTOR 3. MENIU traditionale si internationale livrate direct acasa la tine in sector gratuit Mai multe detalii pentru a comanda mancare in sectorul 3 din bucuresti la telefon 0786 955 955

APASA MAI JOS Click sa VEZI MENIU pentru livrare in sector 3


Informatii comenzi & livrare mancare sector 3 bucuresti,


Intrati pe siteul nostru tastybox.ro cautati casuta de introducere adresa o aveti in partea de sus a pagini sau pe pagina principala a siteului si confirmati adresa unde doriti livrarea, dupa ce ati confirmat adresa site ul se va redirectiona in functie de locatia dumneavoastra si va afisa meniul ce se poate comanda in zona dvs din sectorul 3,

Comenzile se plaseaza cu 24/h inainte click pe meniul de mai jos sau telefonic la 0786 955 955. Imediat ce comanda se inregistreaza in sistem, un operator te va contacta pentru confirmare.

Pregatim exclusiv bunatatile aflate in categoria "mancare sector 3 ". preparate traditionale gatite ca la mama acasa" Comanda minima 100 RON Bunatatile sunt livrate in recipiente de unica folosinta, cu sigiliu.

Cand ajunge comanda mea? Conditii livrare MANCARE SECTOR 3 Daca inregistrezi comanda pana astazi ORA 14 00, o poti primi maine la orice ora doresti, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva.

Imi pot personaliza preparatele ? Pentru ca toate preparatele sunt gatite proaspat, nimic nu este pregatit in avans, la plasarea comenzii poti mentiona daca nu doresti anumite ingrediente/ condimente.

In ce se livreaza mancarea din sector 3? Preparatele din meniu nostru sunt livrate in recipiente de unica folosinta, specifice acestui tip de serviciu.

Cum platesc? Plata se face la livrarea produselor, numerar, card. sau Plata online direct pe site Unde livrati si care este comanda minima? Livram mancare sector 3 si in tot Bucurestiul sau judetul Ilfov, iar comanda minima este de 100 lei. Livrarea este gratuita, nu se percep alte taxe.

zona de livrare mancare sector 3

Dristor, ozana,  bulevardul theodor pallady, bulevardul 1 decembrie, salajan, 

Cartiere: Balta Albă, Centrul Civic, Dristor, Dudești, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, Timpuri Noi.

Recomandarea noastra pentru pastrarea preparatelor +1 +5 grade. Mancarea va fi livrata rece

Comandă online PIZZA LA DOMICILIU SECTOR 3 - pizza cuptor cu lemne - mancare la oala cu bunatati - oferte pizza sector 3

TASTY Box oferta 2 servicii de livrare

1, Livrare rapida de mancare in sector 1 timp de livrare 60 min ,

2, livrare mancare sector 3 bucuresti ce o putem livra in bucuresti si judetul ilfov cu precomanda