Meniu TASTY Box - Sector 1

Povestea Noastra

TASTY Box înseamnă mâncare delicioasă cu livrare la domiciliu, pentru toate gusturile și pentru toate ocaziile când n-ai timp sau chef să-ți asumi riscul de a experimenta în bucătărie. TASTY Box este în primul rând despre mâncare gustoasă gătită din ingrediente proaspete. De asemenea, trebuie știut că gătim pentru toate tipurile de pofticioși, pentru iubitorii de burgeri sau de pizza făcută la cuptor cu lemne, dar și pentru vegetarieni sau pentru cei care țin post. Ca să vă faceți o imagine despre diversitatea meniului nostru, vă mai spunem că puteți alege din peste 170 de produse. Și, spre deosebire de alte restaurante cu livrări, produsele noastre sunt gătite de un maestru bucătar cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, din ingrediente atent alese și cu mirodenii speciale ce oferă o savoare deosebită tuturor preparatelor TASTY Box.

De exemplu, avem meniul zilei gândit pentru a fi pe placul și gusturile tuturor, avem deserturi delicioase preparate în casă, salate interesante și sănătoase, burgeri gustoși, paste și pizza ce poate fi personalizată cu o gamă mare de toppinguri. Tot la capitolul pizza, vă anunțăm că suntem dotați cu genţi speciale care păstrează pizza fierbinte, așa că, ea ajunge la tine ca și când abia ar fi fost luată direct din cuptor. În același timp, la TASTY Box respectăm dorințele și preferințele tuturor, astfel că putem să gătim toate preparatele fără sare, usturoi, ceapă sau orice alt ingredient sau condiment care nu este dorit. Ne place atât de mult să gătim încât întregul nostru local este o mare bucătărie, cu un imens cuptor cu lemne, care dă mai multă savoare mâncării. De asta îți și trimitem mâncarea la pachet direct la tine acasă, dar, dacă ai drum prin zonă, ești invitatul nostru să ne faci o vizită și îți poți ridica comanda în regim de take-away, așa e chiar mai ieftin. Bineînțeles, dacă nu mai poți de poftă, avem și câteva masuțe la care te putem caza. Cine știe, poate chiar ne împrietenim. Dacă ne suni, noi venim cu cea mai mare plăcere la tine și în cel mai scurt timp posibil. Ajungem la tine oriunde ai fi, acasă sau la birou, în Bucureștii Noi, Băneasa, Pipera, Piața Presei Libere, Piața Victoriei, Calea Griviței și zonele limitrofe acestora (zone limitrofe: limită de 2-4 km de la zona standard, cu comandă în prealabil - minim 24h si valoare de 150 lei). Încă ceva, să nu uităm: datorită unui nou sistem de ambalare, mâncarea ta va arăta și bine. Vrem să ne asigurăm că nu o să ți se verse jumătate de ciorbă dacă face șoferul nostru curbe prea multe pentru a ajunge la tine.


Chef & Associate TASTY Box, Costinel CURCAN


La Tasty Box gătim cu multă pasiune și atenție, special pentru cei pasionați de gusturi rafinate și care doresc să-și surprindă plăcut papilele gustative. Punem accent pe calitate, dar avem grijă să vă răsfățăm și simțurile, pentru că mâncatul este, până la urmă, una dintre plăcerile vieții. Deci, nu doar că vă livrăm delicii, ci și o experiență culinară aparte.


Chef & Associate TASTY Box, Costinel CURCAN: "De mic mi-a plăcut să petrec timp în bucătărie, unde o ajutam cum puteam pe mama la gătit. Așa se face că m-am înscris la o școală de bucătari de la vârsta de 14 ani. Tot pasiunea pentru gătit a făcut să mă angajez la doar 3 luni după ce am absolvit această școală. Astfel, mi-am valorificat din timp creativitatea în bucătăriile unor restaurante precum Mica Elveție, Arcade, Tatu Bar&Grill, L'Incontro, Bogdani Summer Lounge sau Cervo. În toți cei 15 ani de experiență cea mai importantă lecție pe care am învățat-o a fost să nu fac niciodată rabat de la calitate. Ești la fel de bun ca ceea ce îi servești clientului - asta este filozofia după care mă ghidez atunci când gătesc. Totodată îmi place să-i surprind pe cei care-mi gustă creațiile și să văd că se bucură de plăcerea gustului, grație combinațiilor de ingrediente proaspete și de calitate, dar și pasiunii pe care o depun în bucătărie. Așadar, abia aștept să vă onorez comenzile de la Tasty Box, pentru a vă convinge de toate cele spuse mai sus."