Meniu TASTY Box - Sector 1

Zone livrare


  1. Zone de livrare TASTY Box - Meniu - Sector 1

Pentru orice comanda livrata se percepe o taxa in valoare de 5.5 lei.

Pentru comenzi te rugăm să ne contactezi la 0786 955 955.

Ajungem la tine oriunde ai fi, acasă sau la birou, în București si Ilfov , mai jos vezi zonele noastre de livrare :


ZONA 1:

Comandă minimă: 40 lei/ Timp estimat de comandă: 45-60 minute.

Cartier Bucureștii Noi / Șos. Gheorge Ionescu Sisești / Șoseaua Chitilei / Jandarmeriei, / Cartier Damaroaia / Cartier Straulesti  / Cartier Jiului / Cartier Pajura


ZONA 2:

Comanda minimă: 60 lei / Timp estimat de comandă: 60-80 minute.

Calea Grivitei / Mogoșoaia / Orasul Chitila / Cartier Odaile / Cartier Băneasa / Bulevardul Ion Mihalache  / Orasul Otopeni / Aleea Privighetorilor /    Pipera ,


ZONA 3:

Comanda minimă: 80 lei / Timp estimat de comandă: 70-80 minute


Alte zone : 

Putem prelua comenzi si in alte zone din Bucuresti/ Ilfov, doar cu precomanda de minim 6 ore inainte de livrare, iar termenii si conditiile va sunt prezentate individual de catre reprezentantul Customer Service TASTY Box sau puteti solicita detalii pe comenzi @ tastybox.ro.

Timpul mediu de livrare a unei comenzi este de min. 60 minute, iar in timpul prânzului (între orele 11-14) se poate ajunge la 90 de minute. Uneori, datorita conditiilor meteo dificile si/sau de trafic rutier se poate ajunge si la 2 ore. Mareste harta si da click pe zona in care te afli vezi care este comanda minima si timpul estimat de livrare pentru zona ta!

Vino in locatia noastra din Bld. Bucurestii Noi, Nr. 179 sa ridici comanda si la orice produs cumparat primesti 10 % discount !