Comanda Mancare la pachet Gara Basarab

Livrare Mancare zona Garii de Nord si Pasaj Basarab !


Comanda Mancare in Gara de nord bucuresti  la domiciliu sau la birou in zona gari de nord  si nu sti ce sa alegi  ?
Acum suntem aproape de tine. Serviciul nostru de livrari la domiciliu este disponibil si pentru oferte pizza in gara de nord BUCURESTI. livrare pizza in parc gara de nord sau gara basarab  Intra si vezi ce doresti sa comanzi din sortimentele noastre.
Comanda Pizza cu livrare acasa sau la birou in basarab gara de nord

Acum, delicioasele mâncăruri pot fi comandate şi online, direct de pe site-ul firmei. Pe https://tastybox.ro/ poţi descoperi mâncarea pe care o iubești, pe care ai savurat-o pană acum un an la ocazii speciale, la evenimente şi mese de familie. 

Mâncare la domiciliu în 60 de minute la gara de nord

Cunoști preparatele, cunoști savoarea acestora, așa că nu îți mai rămâne decât să te bucuri de aromele intense. Comandă mâncare online de la Tasty Box basarab şi o vei avea în mai puțin de o oră. Cu echipa de specialişti supele calde, aromate, fripturi suculente, salatele bine condimentate sau pastele al dente sunt în cel mai scurt timp livrate.

Dacă ai hotărât să comanzi direct de pe site, ai avantajul că poţi lăsa instrucțiuni precise cu privire la comandă, la modul în care trebuie gătite preparatele, la tipul de  de sosuri pe care le prefer, cât de multă smântână să aibă supa ardeleneasca. Practic, vei primi preparatele în stilul tău,  adică mâncare personalizată. 

Comandă preparate variate cu gust intens la gara de nord basarab

Dacă vorbim de sortimente de mâncare, putem spune decizii greu de luat. Odată accesat meniul, alegerea prânzului, a cinei este tot mai greu de luat! Numeroasele sortimente propuse îţi pot da bătăi de cap! Ai pizza cu blat pufos, pizza cu sos de roșii, pizza cu extra topping, paste cu carne, legume, paste simple, sau paste la cuptor, supe a la grec, de burtă, de perişoare - știm câţi le iubești - salate cum îţi plac, meniuri şi aperitive pentru toată lumea.

Cu Tasty Box, poți comanda pentru tine şi pentru colegi sau doar pentru tine. Dacă ești în pană de idei, poți comanda şi pentru piticii de acasă şi pentru cină de sâmbătă seara, impresionând prieteni cu aperitive sofisticate. 

Oferta Pizza Basarab si gara de nord 


Ajungem cu pizza calda la tine in basarab si gara de nord aproximativ 60 - 80 min . Pentru o comanda minima in valoare de 70 lei
Comanda online sau Telefonic 0786955955


Unde livram MANCARE  in Gara de nord pasaj Basarab  ?

pentru detalii sunati la call center 0786 955 955

Bd. Golescu Dinicu 


Strada Gării de Nord 2, București 010856 , 


Strada Cameliei, București. piata matache, 


Strada Atelierului 22,, 

Hello Hotels Bucharest |  Strada Gheorghe Polizu | Colegiul Național "Ion Neculce"

Pages